608 USER ONLINE
Türkçe English
EMERGENCY F8
Ceyda.com
avatar GUEST
Tıme
00:00
BUY CREDITS
Onlıne Members
Social media
Sıgn Up
Sıgn In
Forgot Password
I Want To Be A Model
Help
Privacy Policy
Terms & Conditions
Cookie Policy
  • SIGN UP
  • SIGN IN
  • HELP
  • Login with Facebook Sign In With Google
    COOKIE POLICY
    Cookie Policy
    1. Çerez Politikası:
      Ceyda.com olarak, kullanıcılarımızın hizmetlerimizden güvenli ve eksiksiz şekilde faydalanmalarını sağlamak amacıyla sitemizi kullanan kişilerin gizliliğini korumak için çalışıyoruz.

      Çoğu web sitesinde olduğu gibi, Ceyda.com (“Site”) ile mobil uygulamanın (hepsi birlikte “Platform” olarak anılacaktır) ziyaretçilere kişisel içerik ve reklamlar göstermek, site içinde analitik faaliyetler gerçekleştirmek ve ziyaretçi kullanım alışkanlıklarını takip etmek amacıyla Çerezler kullanılmaktadır.

      İşbu Çerez Politakası Ceyda.com Gizlilik Politikası’nın ayrılmaz bir parçasıdır.

      Ceyda.com, bu Çerez Politikası’nı (“Politika”) Site’de hangi Çerezlerin kullanıldığını ve kullanıcıların bu konudaki tercihlerini nasıl yönetebileceğini açıklamak amacıyla hazırlamıştır. Ceyda.com tarafından kişisel verilerinizin işlenmesine ilişkin daha detaylı bilgi için Ceyda.com Gizlilik Politikası’nı incelemenizi tavsiye ederiz.
    2. Çerez (“Cookie”) Nedir?
      Çerezler, ziyaret ettiğiniz internet siteleri tarafından tarayıcılar aracılığıyla cihazınıza veya ağ sunucusuna depolanan küçük metin dosyalarıdır. Çerezler, ziyaret ettiğiniz web sitesiyle ilişkili sunucular tarafından oluşturulurlar. Böylelikle ziyaretçi aynı siteyi ziyaret ettiğinde sunucu bunu anlayabilir.

      Çerezler, ziyaretçilere ilişkin isim, cinsiyet veya adres gibi kişisel verileri içermezler. Çerezler konusunda daha detaylı bilgi için www.aboutcookies.org ve www.allaboutcookies.org adreslerini ziyaret edebilirisiniz.
    3. Hangi Çerezler Kullanılmaktadır?
      Çerezler, sahipleri, kullanım ömürleri ve kullanım amaçları açısında kategorize edilebilir: Çerezi yerleştiren tarafa göre, Platform çerezleri ve üçüncü taraf Çerezler kullanılmaktadır. Platform çerezleri, Ceyda.com tarafından oluşturulurken, üçüncü taraf çerezlerini Ceyda.com ile iş birlikteliği olan farklı firmalar yönetmektedir.
      Aktif olduğu süreye göre, oturum çerezleri ve kalıcı çerezler kullanılmaktadır. Oturum çerezleri ziyaretçinin Platform’u terk etmesiyle birlikte silinirken, kalıcı çerezler ise kullanım alanına bağlı olarak çeşitli sürelerle ziyaretçilerin cihazlarında kalabilmektedir.
      Kullanım amaçlarına göre, Platform’da teknik çerezler, doğrulama çerezleri, hedefleme/reklam çerezleri, kişiselleştirme çerezleri ve analitik çerezler kullanılmaktadır.
    4. Neden Çerezler Kullanılmaktadır?
      Platform’da, Çerezler aşağıdaki amaçlar kapsamında kullanılmaktadır: Platform’un çalışması için gerekli temel fonksiyonları gerçekleştirmek. Örneğin, Oturum açan üyelerin Platform’da farklı sayfaları ziyaret ederken tekrar şifre girmelerine gerek kalmaması. Platform’u analiz etmek ve Platform’un performansını arttırmak. Örneğin, Platform’un üzerinde çalıştığı farklı sunucuların entegrasyonu, Platform’u ziyaret edenlerin sayısının tespit edilmesi ve buna göre performans ayarlarının yapılması ya da ziyaretçilerin aradıklarını bulmalarının kolaylaştırılması.
      Platform’un işlevselliğini arttırmak ve kullanım kolaylığı sağlamak. Örneğin, Platform üzerinden üçüncü taraf sosyal medya mecralarına paylaşımda bulunmak, Platform’u ziyaret eden ziyaretçinin daha sonraki ziyaretinde kullanıcı adı bilgisinin ya da arama sorgularının hatırlanması Kişiselleştirme, hedefleme ve reklamcılık faaliyeti gerçekleştirmek. Örneğin, ziyaretçilerin görüntüledikleri sayfa ve kişileri üzerinden ziyaretçilerin ilgi alanlarıyla bağlantılı reklam gösterilmesi.
    5. Çerez Tercihlerinizi Nasıl Yönetebilirsiniz?
      Ceyda.com, kullanıcıların kendilerine ait kişisel veriler üzerindeki tercihlerini kullanabilmelerini son derece önemsemektedir. Bununla birlikte, Site’nin çalışması için zorunlu olan bazı Çerezler konusunda tercih yönetimi mümkün olmamaktadır. Ayrıca bazı Çerezlerin kapatılması halinde Site’nin çeşitli fonksiyonlarının çalışmayabileceğini hatırlatma isteriz.

      Platform’da kullanılan Çerezlere dair tercihlerin ne şekilde yönetebileceğine dair bilgiler aşağıdaki gibidir:

      Ziyaretçiler, Platform’u görüntüledikleri tarayıcı ayarlarını değiştirerek çerezlere ilişkin tercihlerini kişiselleştirme imkanına sahiptir. Eğer kullanılmakta olan tarayıcı bu imkânı sunmaktaysa, tarayıcı ayarları üzerinden Çerezlere ilişkin tercihleri değiştirmek mümkündür. Böylelikle, tarayıcının sunmuş olduğu imkanlara göre farklılık gösterebilmekle birlikte, veri sahiplerinin çerezlerin kullanılmasını engelleme, çerez kullanılmadan önce uyarı almayı tercih etme veya sadece bazı Çerezleri devre dışı bırakma ya da silme imkanları bulunmaktadır. Bu konudaki tercihler kullanılan tarayıcıya göre değişiklik göstermekle birlikte genel açıklamaya https://www.aboutcookies.org/ adresinden ulaşmak mümkündür. Çerezlere ilişkin tercihlerin, ziyaretçinin Platform’a erişim sağladığı her bir cihaz özelinde ayrı ayrı yapılması gerekebilecektir.
      Mobil cihazlar üzerinden Çerezleri yönetmek için mobil cihaza ait ayarlar menüsü kullanılabilir.
    6. Hangi Haklara Sahipsiniz?
      6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nun 11. maddesi uyarınca ziyaretçiler, Ceyda.com’a başvurarak, kendileriyle ilgili, Kişisel veri işlenip işlenmediğini öğrenme,
      Kişisel verileri işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,
      Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,
      Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,
      Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme ve bu kapsamda yapılan işlemin kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
      Kanun ve ilgili diğer kanun hükümlerine uygun olarak işlenmiş olmasına rağmen, işlenmesini gerektiren sebeplerin ortadan kalkması hâlinde kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme ve bu kapsamda yapılan işlemin kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
      İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,
      Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması hâlinde zararın giderilmesini talep etme haklarına sahiptir

      Söz konusu haklar, kişisel veri sahipleri tarafından 6698 sayılı Kanun Kapsamında Ceyda.com tarafından hazırlanan Kişisel Verilerin İşlenmesi ve Korunmasına ilişkin Politika’da belirtilen yöntemlerle iletildiğinde her hâlükârda 30 (otuz) gün içerisinde değerlendirilerek sonuçlandırılacaktır. Taleplere ilişkin olarak herhangi bir ücret talep edilmemesi esas olmakla birlikte, Ceyda.com, Kişisel Verileri Koruma Kurulu tarafından belirlenen ücret tarifesi üzerinden ücret talep etme hakkını saklı tutar.
    7. Rıza ve Gizlilik Politikası’ndaki Değişiklikler
      Ceyda.com, Gizlilik Politikası (“Politika”) ile kullanıcılarına Çerez kullanımının kapsamı ve amaçları hakkında detaylı açıklama sunmayı ve Çerez tercihleri konusunda kullanıcılarını bilgilendirmeyi hedeflemiştir. Bu bakımdan, Platform’da yer alan Çerez bilgilendirme uyarısının kapatılması ve Site’nin kullanılmaya devam edilmesi halinde Çerez kullanımına rıza verildiği kabul edilmektedir. Kullanıcıların Çerez tercihlerini değiştirme imkânı her zaman saklıdır.

      Ceyda.com, Politika hükümlerini dilediği zaman değiştirebilir. Güncel Politika Platform’da yayınlandığı tarihte yürürlük kazanır.
    ZAMAN Görüntülü Sohbet
    ZAMAN
    OFFLINE
    GÜL06 Görüntülü Sohbet
    GÜL06
    OFFLINE
    GÜNEŞ Görüntülü Sohbet
    GÜNEŞ
    OFFLINE
    TRUVALI-HELEN Görüntülü Sohbet
    TRUVALI-HELEN
    OFFLINE
    MATURE-GAME Görüntülü Sohbet
    MATURE-GAME
    OFFLINE
    2DELI Görüntülü Sohbet
    2DELI
    OFFLINE
    CAM GÜZELI Görüntülü Sohbet
    CAM GÜZELI
    OFFLINE
    GÖLGE RUHUM Görüntülü Sohbet
    GÖLGE RUHUM
    OFFLINE
    MELISSS Görüntülü Sohbet
    MELISSS
    OFFLINE
    -ŞUA- Görüntülü Sohbet
    -ŞUA-
    OFFLINE
    _BURCAK_ Görüntülü Sohbet
    _BURCAK_
    OFFLINE
    DİDEMM Görüntülü Sohbet
    DİDEMM
    OFFLINE
    YAZ_MEVSIMI Görüntülü Sohbet
    YAZ_MEVSIMI
    OFFLINE
    TATLI SERT Görüntülü Sohbet
    TATLI SERT
    OFFLINE
    C-A-D-I Görüntülü Sohbet
    C-A-D-I
    In Public
    TÜRK ATEŞI Görüntülü Sohbet
    TÜRK ATEŞI
    In Private
    VAHŞI KEDI Görüntülü Sohbet
    VAHŞI KEDI
    OFFLINE
    SUPERISI Görüntülü Sohbet
    SUPERISI
    OFFLINE
    ARTEMIS Görüntülü Sohbet
    ARTEMIS
    OFFLINE
    ADA Görüntülü Sohbet
    ADA
    OFFLINE
    SEVGI Görüntülü Sohbet
    SEVGI
    OFFLINE
    EFSANE Görüntülü Sohbet
    EFSANE
    OFFLINE
    KIZIL Görüntülü Sohbet
    KIZIL
    OFFLINE
    BARBIRELLA Görüntülü Sohbet
    BARBIRELLA
    OFFLINE
    MUCIZE Görüntülü Sohbet
    MUCIZE
    OFFLINE
    CANGÜL Görüntülü Sohbet
    CANGÜL
    OFFLINE
    GÜZEL SAATLER Görüntülü Sohbet
    GÜZEL SAATLER
    OFFLINE
    ALEV Görüntülü Sohbet
    ALEV
    OFFLINE
    NE-İSTERSEN-VAR Görüntülü Sohbet
    NE-İSTERSEN-VAR
    In Private
    ŞEYTANIN HOCASI Görüntülü Sohbet
    ŞEYTANIN HOCASI
    OFFLINE
    Ceyda.com Google Play

    Görüntülü Chat hakkında detaylı inceleme faydalı bilgi

    Görüntülü chat günümüzde en çok tercih delilen durumlardan biri haline geldi.
    Görüntülü chat siteleri sayesinde insanlarla kameralı şekilde konuşarak iletişim kurmak mümkündür.
    Aynı şekilde yüz yüze konuşmak her zaman daha fazla samimiyeti ve daha kolay bir iletişimi sağlar.
    Zamanlarda insanlara pek çok avantaj sağlayan görüntülü chat siteleri sayesinde pek çok kişi bu şekilde hobi edilmeyi tercih ediyor.
    Aynı zamanda stres atmak ve kafa dağıtmak gibi çeşitli durumlar için görüntülü chat programları tercih edilebilir.
    Sitemiz sizlere her zaman başarılı bir görüntülü chat sistemi sunuyor.

    Görüntülü Chat Sitesinin Avantajları

    Görüntülü chat sitesi kullanımı ile pek çok avantaj beraberinde geliyor.
    Daha samimi bir ortam olduğu için farklı kişilerle arkadaşlık kurmak mümkündür.
    Stresli zamanlarda pek çok insanla sohbet ederek güzel bir ortam oluşması sağlanır.
    Görüntülü sohbet programlarında gizlilik politikası olduğu için bu programda üyeliği kimsenin bilmesine gerek kalmaz.
    Tüm bu avantajlardan faydalanmak için ücretsiz şekilde görüntülü chat sitesine üye olarak çok güzel şekilde vakit geçirmeniz mümkün olur

    Görüntülü Chat Kimler Tarafından Kullanılır?

    Görüntülü chat sitesi, özellikle mühendis ve teknik ekipleri tarafından sıklıkla tercih ediliyor.
    Bu konuda sitemizde pek çok iş hayatı ile ilgilenen kişiler iş söyleşileri yapmayı ve daha fazla kitleye ulaşmayı hedefliyor.
    Sitemizin algoritması oldukça yüksek olduğu için sizlere yüksek oranda bir erişim sağlıyoruz.
    Bu yüzden özellikle yeni nesil ve üniversite öğrencisi gibi kişiler sıklıkla sitelerde görüntülü chat yapmayı tercih ediyor.
    Daha fazla insan sayısına erişerek sitemizde en iyi şekilde görüntülü sohbet edebilirsiniz.

    Kameralı Chat ve Canlı Sohbet Odaları

    Görüntülü sohbet programlarından özellikle canlı sohbet odaları da son zamanlarda sıklıkla trend haline geldi.
    Canlı sohbet odalarında 4-5 kişi olarak sohbete diyalog kurmak mümkündür. Kişiye tanımadığınız kişilerle veya arkadaş ortamı da olabilir.
    Canlı sohbet odalarının pozitif oldukça fazladır. Canlı sohbet odasına katılım amacı tamamen İyi niyetlerle ya da verimli vakit geçirmek için eğer gerçekten zarar görmeden bir sohbet etmek mümkündür.
    Bu yüzden bu iyi niyetin muhafaza ederek canlı sohbet odasından ciddi anlamda verim almanız sağlanır.
    Chat sitesine ücretsiz şekilde üye olarak dilediğiniz zaman görüntülü sohbete başlamanız mümkün olur.


    Kameralı Sohbet ile Hayatınıza Renk Katın

    Görüntülü chat ile hayatınıza renk katarak çok güzel vakit geçirmeniz mümkündür.
    Sitemizin kalitesi ve gizlilik gibi şartlarından dolayı dilediğiniz şekilde hiçbir zarar görmeden görüntülü sohbete başlayabilirsiniz.
    Bu konuda sizlere her zaman verimli vakit geçirmeyi ve hoş vakit geçirmeye sağlayacak başarılı bir site sunuyoruz.
    Görüntülü sohbet ya da yeni katılımcılarla beraber sitemiz sizlere oldukça zevkli bir ortam oluşturur.
    Aynı zamanda random ortam sayesinde rastgele farklı kişilerle tanımadığınız insanlarla arkadaşlık etmenizde mümkündür. Bunun dışında ticari amaçlı yani iş söyleşileriniz içinde farklı kişi sayısına rahatlıkla ulaşabilirsiniz.

    Ceyda.com Görüntülü Sohbet

    Kameralı chat sitelerinden biri olan Ceyda.com ve ilgili tüm alt alan adlarında faaliyet gösteren sitemiz, 5651 sayılı yasa uyarınca "YER SAĞLAYICI" olarak faaliyet yürüttüğünden, TÜM ÜYELERİMİZ sitemizde "İÇERİK SAĞLAYICI" sıfatıyla faaliyet yürütmektedirler.Bu nedenle 5651 sayılı yasa ve Türk Ceza Yasası kapsamında yaptıkları tüm eylemlerden üyelerimiz kendileri sorumludur. Kameralı sohbet sitelerinden biri olan Ceyda.com; üyelerinin sağladığı hiçbir içerikten, yazışmalarından, sesli/videolu/görüntülü görüşmelerinden ve eylemlerinden sorumlu tutulamaz.

    Ceyda.com en iyi Google Chrome veya Mozilla Firefox ile gezilir. 27.09.2022 08:49:16

    ×

    Kullanım deneyiminizi iyileştirmek için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanıyoruz. Detaylı bilgiye Gizlilik ve Çerez Politikası sayfamızdan erişebilirsiniz.